Čím byste u nás chtěli být?

Rodina je dynamický jev, který neustále mění  potřeby a možnosti jejích dospělých členů. V Aquabelle tento rytmus zrcadlíme a snažíme se být pružným zaměstnavatelem co se týče velikosti úvazku.  O aktuálních volných pozicích se můžete informovat na info@aquabella.cz

Práce na recepci

V současné době plný stav

Možnost zaměstnání ve zkráceném i plném úvazku, možnost brigády, provoz  po-so, směnný provoz dle dohody.

Instruktor dětského plavání

Plavaček není nikdy dost

Pokud vás těší práce s dětmi a máte rádi vodu, rádi zpíváte a vymýšlíte různé kreativní aktivity, nebo jste závodně plavali, může být  pozice plaveckého instruktora právě pro vás. Pomůžeme vás nasměrovat na kurzy, obeznámíme vás s naši metodikou a strategií a cíli výuky a postupně vás připravíme na práci s dětmi. Zároveň je zde možnost ucházet se o post instruktora plavání nejmladších dětí na vaničkách, nebo instruktora volnočasových aktivit na suchu. Právě proto, že se náš kolektiv často mění, a je třeba projít si procesem zaučení, můžete se nám ozývat v podstatě kdykoliv.

Úklid

Otevřená pozice

Otevřená pozice na jeden z nejdůležitějších postů provozu. Paní na úklid si nesmírně vážíme, protože víme, že bez nich to tady prostě nejde. S touhle prací je skvělé že máte volný celý den! 🙂 Centrum se uklízí buď v brzkých ranních nebo podvečerních hodinách. 

Velkou výhodou Aquabelly je, že pokud je k tomu prostor, můžete si úvazek do určité míry nakombinovat podle vašich představ. Recepci v pondělí, bazény ve středu a úklid ve čtvrtek večer, protože to mám hlidání? Super!